AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesini unutmak

Kahve falında elbisesini unutmak

Kahve falında elbisesini unutmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, gün yüzü görmeyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbisesini unutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında elbisesini unutmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise unutmak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafet unutmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin ismini unutmak orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, patron olunacağına işaret eder.

Kahve falında evini unutmak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarı unutmak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ocakta yemek unutmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında işe gitmeyi unutmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir