AnaSayfa / Genel / Kahve falında ne gördüğünü unutmak

Kahve falında ne gördüğünü unutmak

Kahve falında ne gördüğünü unutmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ne gördüğünü unutmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ne gördüğünü unutmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında necmettin erbakanı görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin ne zaman kopacağını görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten nehre atlamak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehre taş atmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, para yatıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında nebe suresini dinlemek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında nergiz toplamak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, önemli sorumluluklar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nebe suresini okuduğunu görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir