AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap unutmak

Kahve falında kitap unutmak

Kahve falında kitap unutmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, rızkının kesilmeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine işaret eder.

Kahve falında kitap unutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kitap unutmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet eder.

Kahve falında gözlük unutmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, başarılarını arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı evde unutmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın unutmak tartışmaların kavgaya döneceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyalarını unutmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ocağı açık unutmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdanı evde unutmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, depresyona gireceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken dua unutmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir