AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizini unutmak

Kahve falında valizini unutmak

Kahve falında valizini unutmak hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında valizini unutmak gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Kahve falında otobüste valiz unutmak kendine döneceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında valiz unutmak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında valizini unutmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valizi unutmak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valiz dolusu elbise görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde valiz görmek geçim derdine düşeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında elbise dolu valiz görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valiz vermek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir