AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütüyü fişte unutmak

Kahve falında ütüyü fişte unutmak

Kahve falında ütüyü fişte unutmak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, saygın biri olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, mutlu olacağına ve güleceğine delalet eder.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda, değişiklik yapmak istirahat etmek kadar iyi olabilir.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında fişi prize takmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek fişi görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Kahve falında fiş fatura görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay fişi görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik fişini çekmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında prize fiş takmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yol yordam öğretileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasa fişi görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir