AnaSayfa / Genel / Kahve falında palto unutmak

Kahve falında palto unutmak

Kahve falında palto unutmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir adım atılacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında palto unutmak gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız sizin aleyhinize gelişebilir.

Kahve falında palto unutmak geçiminin kolaylaşacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında palto çaldırmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında palto görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında palto asmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski palto görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının paltosunu giymek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah paltolu adam görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, arif kimselerden sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz palto görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir