AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliği ters giymek

Kahve falında gelinliği ters giymek

Kahve falında gelinliği ters giymek hayatının da kolaylaşacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ticaretinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliği ters giymek gördüyseniz:

  • İlişkilerde objektif gözlemler yapabilirsiniz.

Kahve falında gelinliği ters giymek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ters gelinlik giymek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters etek giymek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında ters kazak giymek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine yorulur.

Kahve falında ters terlik giymek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gömleği ters giymek yeni işlere gireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında ters gömlek giymek rahatının ve sağlığının bozulacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında elbiseyi ters giymek sağlam bir kariyer edineceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir