AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters kazak giymek

Kahve falında ters kazak giymek

Kahve falında ters kazak giymek eşlerin boşanacağına, kazancın daha da artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında ters kazak giymek gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Kahve falında ters kazak giymek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında kazak giydiğini görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında pembe kazak giydiğini görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah boğazlı kazak giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında mor kazak giymek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında kat kat kazak giymek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kazak giymek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kazak giymek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir