AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliği giymek

Kahve falında gelinliği giymek

Kahve falında gelinliği giymek büyük bir mala sahip olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, helal kazanç elde edeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında gelinliği giymek gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine delalet eder.

Kahve falında çok güzel bir gelinlik giymek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet eder.

Kahve falında istemediğin bir gelinlik giymek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliği giymek günahtan kaçınarak yaşayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına işaret eder.

Kahve falında evlinin gelinlik giymek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir