AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlinin gelinlik giymek

Kahve falında evlinin gelinlik giymek

Kahve falında evlinin gelinlik giymek güvensizliğini yeneceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine inanılır.

Kahve falında evlinin gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Kahve falında evli olan gelinlik giymek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek bolluk içinde yaşayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli birinin gelinlik giymek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında evli birini gelinlik giydiğini görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında evli gelinlik giymek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olup gelinlik giymek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giymek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir