AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak

Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak

Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak ruhen rahatlığa erileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik giymek ve gelin görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin olmak ve gelinlik giymek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Kahve falında gelin olmak gelinlik giymek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik ve gelin görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına yorulur.

Kahve falında gelinlikli gelin görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymiş gelin görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giymeden gelin olmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir