AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuşak takmak

Kahve falında siyah kuşak takmak

Kahve falında siyah kuşak takmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, elinin de bolluk göreceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kuşak takmak gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah kuşak takmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kuşak takmak mutluluğa ve neşeye, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kuşak takmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kuşaklı gelinlik görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikte siyah kuşak görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir