AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin kuşağı bağlamak

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak çok zor zamanlar yaşayacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunların dikkatle ele alınması gerekebilir.

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında geline kuşak bağlamak önemli atılımlar yapacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalettir.

Kahve falında beline kuşak bağlamak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına yorulur.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bele kuşak bağlamak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir