AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek

Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek

Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aile fotoğrafı çektirmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çektirmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Kahve falında köpekle fotoğraf çektirmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin fotoğraf çektiğini görmek fikirlerinin çatışacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bazen de rahat geçeceğine işarettir.

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir