AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin fotoğraf çektiğini görmek

Kahve falında birinin fotoğraf çektiğini görmek

Kahve falında birinin fotoğraf çektiğini görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, kazancın düşeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğraf çektiğini gördüyseniz:

  • Olumlu enerjiniz imajınızı güçlendirmenizi sağlamakla kalmayıp, şikayet etmek veya eleştirmek yerine, çözümler sunmanız nedeniyle herkesin olaylara daha olumlu bakmasını sağlayabilir.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek yolunda huzurla devam edeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çektirmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulur.

Kahve falında fotoğraf çeken birini görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla fotoğraf çektirmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle fotoğraf çektirmek iş kaybı yaşanacağına, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir