AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle fotoğraf çektirmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğraf çektirdiğini görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle fotoğraf çektirmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında denizde fotoğraf çektirmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğraf çektiğini görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulur.

Kahve falında karda fotoğraf çektirmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir