AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle fotoğraf çektirmek

Kahve falında köpekle fotoğraf çektirmek

Kahve falında köpekle fotoğraf çektirmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işarettir.

Kahve falında köpekle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Kahve falında köpekle fotoğraf çektirmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında ölen biriyle fotoğraf çektirmek ağlayacağına ve dertleneceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çektirmek gülen yüzünün de solacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla fotoğraf çektirmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikle fotoğraf çektirmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplu fotoğraf çektirmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğraf çekmek çektirmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, dertlerinden arınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir