AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek

Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek

Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, güzel günlere kavuşacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, iş hayatında zarar edileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, deneyim kazanacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızı bozabilir, yedek planlar yapmanızda fayda var.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirmek yol yordam öğretileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında erkekle fotoğraf çektirmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikli fotoğraf çektirmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğraf çektirdiğini görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir