AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, anne baba dualarının alınacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Kahve falında erkekle fotoğraf çektirmek hayata karşı bakışının değişeceğine, başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, bereketin ve verimin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikli fotoğraf çektirmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, kişinin malını kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ünlüyle fotoğraf çektirmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vesikalık fotoğraf çektirmek yaşamının yoluna gireceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sanatçıyla fotoğraf çektirmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir