AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile fotoğrafı çektirmek

Kahve falında aile fotoğrafı çektirmek

Kahve falında aile fotoğrafı çektirmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yaşamına renk geleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında aile fotoğrafı çektirmek gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında aile fotoğrafı çektirmek onun zamanını çalacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, maddi açıdan ferahlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçıyla fotoğraf çektirmek gelmek istediği noktalara geleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektirmemek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektirdiğini görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde fotoğraf çektirmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta fotoğraf çektirmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir