AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinini dövmek

Kahve falında gelinini dövmek

Kahve falında gelinini dövmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kötü günleri geride bırakacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinini dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında gelinini dövmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin dövmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, işinin aksayacağına yorulur.

Kahve falında gelini dövmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birini tekme tokat dövmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, olmayacak hayallere kapılacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğim birini dövmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında çekiçle birini dövmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine yorulur.

Kahve falında güçlü birini dövmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birini eliyle dövmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir