AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelini dövmek

Kahve falında gelini dövmek

Kahve falında gelini dövmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelini dövmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Kahve falında gelin dövmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelini dövmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, geçim derdinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinini dövmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çocuğunu dövmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında anne dövmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının dövdüğünü görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın dövmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yeğeni dövmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir