AnaSayfa / Genel / Kahve falında güçlü birini dövmek

Kahve falında güçlü birini dövmek

Kahve falında güçlü birini dövmek maddi gücünün eksileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güçlü birini dövmek gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Kahve falında güçlü birini dövmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında kendinden güçlü birini dövmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok güçlü olmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında güçlü hayvanlar görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında güçlü bir erkek görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güçlü biriyle kavga etmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında güçlü erkek görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında güçlü köpek görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir