AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğim birini dövmek

Kahve falında sevmediğim birini dövmek

Kahve falında sevmediğim birini dövmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğim birini dövmek gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Kahve falında sevmediği birini dövmek rızkın da ömür boyu süreceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek karasızlık yaşayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğim birini dövmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin birini dövdüğünü görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalettir.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında seni seven bir erkek görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında seven erkek görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir