AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiçle birini dövmek

Kahve falında çekiçle birini dövmek

Kahve falında çekiçle birini dövmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekiçle birini dövmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Kahve falında çekiçle birini dövmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine inanılır.

Kahve falında çekiçle kavga etmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekiç çakmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında kırık çekiç görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çekiç balığı görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir çekiç görmek beklediklerini duyacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekiç atmak nasibin bollaşacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işaret eder.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak onlarla gönül birliği edeceğine, birikmiş parasının olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir