AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinine tokat atmak

Kahve falında gelinine tokat atmak

Kahve falında gelinine tokat atmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında gelinine tokat atmak gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Kahve falında geline tokat atmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinine tokat atmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çıkmaza düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye tokat atmak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, iyiliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birisine tokat atmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işarettir.

Kahve falında birisine tokat atmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birine tokat atmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir