AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tokat atmak

Kahve falında birine tokat atmak

Kahve falında birine tokat atmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalettir.

Kahve falında birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında bebeğe tokat atmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin birine tokat atmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadına tokat atmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıza tokat atmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine tokat atmak tatsızlıklar çıkacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ablaya tokat atmak fesatlıklar içinde kalınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir