AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline küpe takmak

Kahve falında geline küpe takmak

Kahve falında geline küpe takmak gururlu bir hayat süreceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında geline küpe takmak gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında geline küpe takmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağına küpe takmak iş için gurbete gidileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incili küpe takmak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa küpe takmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, elindekini de bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah inci küpe takmak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağa küpe takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, başının belaya girmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir