AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin kolunda altın görmek

Kahve falında gelinin kolunda altın görmek

Kahve falında gelinin kolunda altın görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, ün sahibi olacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kazancının da azalacağına, canını ve malını garanti altına alacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin kolunda altın gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gelinin kolunda altın görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin koluna girmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinin kolunda bilezik görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında gelinde altın görmek eskisinden de iyi olacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında geline altın bilezik takmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geline altın kolye takmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında gelinin üzerinde altın görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir