AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin koluna girmek

Kahve falında gelinin koluna girmek

Kahve falında gelinin koluna girmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Kahve falında gelinin koluna girmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinin kolunda bilezik görmek arkadaştan görülecek faydaya, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında gelinin kolunda altın görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasının koluna girmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında annenin koluna girmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin koluna girmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında koluna girmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir