AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin üzerinde altın görmek

Kahve falında gelinin üzerinde altın görmek

Kahve falında gelinin üzerinde altın görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinin üzerinde altın gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında altın bilezikli gelin görmek mali sorunlarının çözüleceğine, çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geline altın takmak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya delalettir.

Kahve falında altınlı gelin görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ve altın görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalet eder.

Kahve falında gelinde altın görmek kendini bunu başaracağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalettir.

Kahve falında gelin üzerinde altın görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, servet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında gelinin üzerinde altın görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinine altın takmak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir