AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin olup el öpmek

Kahve falında gelin olup el öpmek

Kahve falında gelin olup el öpmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında gelin olup el öpmek gördüyseniz:

  • Olaylar sinirlerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlılığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında gelin olup el öpmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında gelinini öpmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında gelini öpmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında gelini alnından öpmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında gelin öpmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek canının ve malının garantide olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına delalettir.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak insanlar tarafından takdir edileceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinin elini tutmak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir