AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinden tutmak

Kahve falında birinin elinden tutmak

Kahve falında birinin elinden tutmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, iş hayatında rahat edileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden tutmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşenin elinden tutmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annenin elinden tutmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan elinden tutmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında erkek elinden tutmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının elinden tutmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak sıkıntılara neden olacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir