AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin elinden tutmak

Kahve falında köpeğin elinden tutmak

Kahve falında köpeğin elinden tutmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Belli hedef veya isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilecek destekleyici etkiler altındasınız.

Kahve falında köpeğin elinden tutmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun elinden tutmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün elinden tutmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında patronun elinden tutmak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının elinden tutmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinden tutmak maddi olarak büyüyeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinin elinden tutmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur.

Kahve falında bir kızın elinden tutmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, mali krize gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir