AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının elinden tutmak

Kahve falında kadının elinden tutmak

Kahve falında kadının elinden tutmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kadının elinden tutmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, kararsızlık, çift yönlü durumlar, halsizlik veya belirsizlik ön plana çıkabilir.

Kahve falında kadının elinden tutmak müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının elinden tutmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında askerin elinden tutmak hayırlı bir terfi alınacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin elinden tutmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin elinden tutmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında düşenin elinden tutmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kederden ve stresten kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir