AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun elinden tutmak

Kahve falında oğlunun elinden tutmak

Kahve falında oğlunun elinden tutmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun elinden tutmak gördüyseniz:

  • Seyahat, büyüme genişleme gibi ilgi alanlarınıza yeni hobiler edinmek, hedef arttırmak, amaçları çoğaltmak gibi ekler yapabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun elinden tutmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinden tutmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birinin elinden tutmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın elinden tutmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına delalettir.

Kahve falında bayan elinden tutmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında anne elinden tutmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir