AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinden çiçek almak

Kahve falında gelinden çiçek almak

Kahve falında gelinden çiçek almak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında gelinden çiçek almak gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Kahve falında beyaz gelin çiçeği görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına yorulur.

Kahve falında elinde gelin çiçeği görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin çiçeğini atmak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeği kapmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında gelinin çiçeğini almak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin çiçeği görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gelin çiçeği almak çok güzel günler geçirileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir