AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin el çiçeği görmek

Kahve falında gelin el çiçeği görmek

Kahve falında gelin el çiçeği görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin el çiçeği gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde gelin çiçeği görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gelin çiçeği görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeği almak keyfinin ve neşesinin artacağına, duraklama yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gelinden çiçek almak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Kahve falında gelin çiçeği atmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir