AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın takılar takmak

Kahve falında altın takılar takmak

Kahve falında altın takılar takmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın takılar takmak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında altın takılar takmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında altın takı takmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın takı seti takmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde takı takmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına takı takmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi takı takmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, tövbe etmeye inanılır.

Kahve falında yeşil takı takmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir