AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın takı seti takmak

Kahve falında altın takı seti takmak

Kahve falında altın takı seti takmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın takı seti takmak gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında altın takı seti takmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına yorulur.

Kahve falında takı seti takmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, malının ve parasının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın takı seti görmek çok hayırlı işlere gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın set takmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında set takı görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında takı seti görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takı seti bulmak işlerini yoluna koymayı başaracağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına delalettir.

Kahve falında takı seti hediye almak iyi haberler alınacağına, atılan adımların zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir