AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline para takmak

Kahve falında geline para takmak

Kahve falında geline para takmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında geline para takmak gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında geline para takmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında gelin tacı takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalettir.

Kahve falında geline altın kolye takmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında geline altın takmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında geline altın bilezik takmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geline inci takmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geline küpe takmak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında gelin duvağı takmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, çok mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir