AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuduna kına yakmak

Kahve falında vücuduna kına yakmak

Kahve falında vücuduna kına yakmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuduna kına yakmak gördüyseniz:

  • En ufak detayı kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında vücuda kına yakmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücuduna kına yakmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa kına yakmak biraz zaman geçmesi gereken haber, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye kına yakmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne kına yakmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğe kına yakmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, hayatın temposunun yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına kına yakmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir