AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin duvağı almak

Kahve falında gelin duvağı almak

Kahve falında gelin duvağı almak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işarettir.

Kahve falında gelin duvağı almak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında geline duvak takmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı duvaklı gelin görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin duvağı görmek kendisini ailesine vereceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında duvaksız gelin olmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında gelin duvağı takmak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin duvağı almak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir