AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvaksız gelin olmak

Kahve falında duvaksız gelin olmak

Kahve falında duvaksız gelin olmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvaksız gelin olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi güçlendirebilir veya yeni romantik bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin duvağı takmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı duvaklı gelin görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında gelin duvağı görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında geline duvak takmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında duvaksız gelin olmak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelin duvağı almak her geçen gün daha profesyonel olacağına, adının fesada karışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir