AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin duvağı görmek

Kahve falında gelin duvağı görmek

Kahve falında gelin duvağı görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin duvağı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Kahve falında kırmızı duvaklı gelin görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına işaret eder.

Kahve falında gelin duvağı almak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sağlık sorunlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvaksız gelin olmak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işarettir.

Kahve falında gelin duvağı görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek talihin yüze güleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine inanılır.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelin duvağı takmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında geline duvak takmak kudretinin yerine geleceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir