AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolyeler takmak

Kahve falında altın kolyeler takmak

Kahve falında altın kolyeler takmak kirli işlere bulaşacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında altın kolyeler takmak gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak gülen yüzünün solacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında altın bilezik kolye takmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük altın kolye takmak yokluk çekeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında geline altın kolye takmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir