AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak

Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak

Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayır ve bereketin artmasına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanıp, siz ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, her zaman şükür içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük altın kolye takmak kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında geline altın kolye takmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye takmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik kolye takmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kredi çekileceğine işarettir.

Kahve falında altın kolyeler takmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir