AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz altın kolye takmak

Kahve falında beyaz altın kolye takmak

Kahve falında beyaz altın kolye takmak itibarının ve makamının artacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımında bulunabileceğiniz kişilerle konuşmanız veya tartışmanız belli konularda ya da yöntemlerde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kolye takmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında altın kolye takmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, onu borçtan kurtaracağına yorulur.

Kahve falında altın kolyeler takmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında geline altın kolye takmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında birine altın kolye takmak iş hayatında iniş yaşanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir