AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine altın kolye takmak

Kahve falında birine altın kolye takmak

Kahve falında birine altın kolye takmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait bazı fikir veya öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir.

Kahve falında altın bilezik kolye takmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geline altın kolye takmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak işinde çok büyük bereket göreceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına delalettir.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında altın kolye takmak iyi şartlarda yaşayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir