AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye takmak

Kahve falında altın kolye takmak

Kahve falında altın kolye takmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında altın kolyeler takmak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına inanılır.

Kahve falında altın kolye takmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, bereket ve huzur getireceğine işaret eder.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, renk ve eğlence geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kolye takmak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında geline altın kolye takmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük altın kolye takmak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir